Ofte stilte spørsmål


Vi får ofte spørsmål om produktet vårt og har samlet de mest vanlige spørsmålene og svarene her. Har du andre spørsmål kan du kontakte oss.
 

Hvem kan bruke Gunalight?

Alle aldersgrupper kan bruke Gunalight. Husk å følge våre anbefalinger vedrørende behandlingstid og hyppighet. Gunalight benytter bredspektret hvit lys på ca 7,5 lux og det er ikke farlig i noen grad for kroppen. Til sammenlikning gir sola ca 100 000 lux på en solskinnsdag og ca 30 000 lux på en gråværsdag. Et godt opplyst kontor gir ca 400 lux og sist kan vi sammenlikne med månen som gir ca 0,5 lux. 


Kan jeg få en reaksjon på behandling?

En svært liten del av våre kunder melder tilbake om ufarlige opplevelser. Årsaken til dette er at kroppen igangsetter sin naturlige behandligsprossess.  Konklusjonen er at Gunalight er en svært trygg og sikker behandlingsform uten bivirkninger.


 Er Gunalight et produkt verden ikke har sett tidligere?

Ja, Gunalight er et nytt produkt som er oppfunnet og utviklet i Norge. Det tok 10 år å utvikle produktet. Gunalight ble patentert i 2019.


Hvor mange behandlinger må til for at produktet kan virke?

Det avhenger av hva som er problemet og den som blir behandlet. Vi anbefaler daglig bruk for best resultat, men flere av våre kunder har oppådd gode resultater ved å behandle seg selv 2 til 3 ganger pr. uke.


Er Gunalight det samme som akupunktur og akupressur eller andre behandlingsformer?

Nei, Gunalight er et unikt produkt som verden ikke har sett tidligere. Produktet bygger på prinsippet om at en energi kan behandle kroppen som består av energi.


Er det viktig at jeg treffer de definerte punktene?

Ja, men de er lette å finne.  Vi har beskrevet, illustrert og filmet hvor punktene befinner seg. finn punktene - Se video


Hvorfor skal jeg benytte de definerte punktene dere anbefaler?

De punktene er inngangsnøklene  til kroppenes energibaner. 


Hvor mange ganger kan jeg behandle meg selv og andre før batteriene må byttes?

Gunalight bruker 2 stk AAA batterier. Pluss ned . Når lyset i Gunalight begynner å bli svakt er det på tide å bytte batterier. Vi anbefaler å bruke oppladbare AAA batterier. Video om batteri bytte finner du her. 


Er det garanti på produktet?

Ja, det er 2 års garanti.